https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/https://www.kompasko.com/
Tahitófalu Óvodák - Alapítvány Hírek

Biztonság, gondoskodás és zöld környezet a kicsiknek.

Kedves Szülők!

2023. október 16-án az Ákom-bákom bábcsoport előadásában A csillagszemű juhász című népmesét láthatták a gyerekek. A gyerekek nagyon élvezték, a szépen kivitelezett díszlet és bábok nagyban hozzájárultak az igazi meseélmény átéléséhez. Az előadást a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítvány pályázati forrásból (NEAO-KP-1-2023/10-000813) finanszírozta.


Kedves Szülők!

2022. évi adó 1% felajánlásaik 341.064 Ft-tal gazdagították óvodánk alapítványát,a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítványt, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni!


Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk 1%-val támogassák az óvoda alapítványát! Tahitótfalui Gyerkőc Alapítvány, adószám: 18032293-1-13. Köszönjük!


Kedves Szülők!

2021. évi adó 1% felajánlásaik 245.185 Ft-tal gazdagították óvodánk alapítványát,a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítványt, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni!


Kedves Szülők!

A 2020. évi adó 1% felajánlásaik 270 787 Ft-tal gazdagították óvodánk alapítványát, a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítványt, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni.


Sikeresen megvalósult pályázatot zárunk

A Nemzeti Együttműködési Alap 2020 októberében közzétett „Civil szervezetek működésének biztosítására, vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2021.” című pályázati kiírásán, a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítvány, mely óvodáink működését támogatja, sikeres pályázati anyaggal indult. Az elnyert 1.800.000 Forintot az Alapítvány az óvodás korúak tehetséggondozására, tehetségműhelyek megszervezésére és működtetésére fordította.

Óvodáink nevelőtestülete fontos feladatának tartja a tehetségek gondozását, a gyermekek képességeinek minél szélesebb körű kibontakoztatása, illetve a későbbi társadalmi szerepvállalásuk szempontjából. Látjuk, hogy a felnövekvő nemzedékeknek számos problémát kell majd orvosolniuk a világban, ezért óriási szükségünk van a tehetséges, kreatív emberekre. Tehetséggondozó műhelyeink hetente egyszer, délutáni foglakozásként, kiscsoportos formában működnek, hogy az egyéni bánásmód és a kiemelt figyelem megvalósulhasson. A műhelyek munkájába az adott terület iránt különös érdeklődést mutató gyermekek, a pedagógusok javaslatára és a szülő egyetértésével kerülhetnek be.

A tehetségműhelyek működtetése plusz erőfeszítést igényel a szakemberek és az intézmény részéről, hiszen a pedagógusok továbbképzéseken gyűjtik az ehhez szükséges tudásanyagot, a szükséges eszközök beszerzésével alakítják ki a fejlesztést segítő környezetet. Ehhez nyújtott támogatást az Alapítvány a sikeres pályázati projekttel.
Az „Ügyes kezek” kreativitást fejlesztő műhely foglalkozásain, változatos technikákkal és eszközökkel ismerkedhetnek meg a gyermekek, miközben kézügyességük, kreativitásuk fejlődik. Az elnyert pályázati összegből kerültek beszerzésre a szükséges üveglapok, ragasztók, papíráruk és különböző festékek a 2021/2022-es nevelési év foglalkozásaira, így a szülőket nem terhelte ennek anyagi vonzata.
Az „Így tedd rá” zenei képességet fejlesztő tehetségműhelyben, az aktuális ünnephez kapcsolódóan dalos játékokkal, tánclépésekkel, különböző mozgásformákkal ismerkednek meg a gyermekek. A pályázat keretein belül „Így tedd rá” módszertani eszközök és hangszerek beszerzésével színesítettük a foglalkozások eszköztárát.
A mozgásfejlesztés kiemelt szerepet kap az óvodai életben, hiszen ezzel rakjuk le az értelmi fejlődés szilárd alapjait. Igyekszünk is minden lehetőséget kihasználni, hogy minél többet és változatos formában mozogjanak gyermekeink. Almáskert Óvodánkban a régi beton aljzatú focipályát, pályázati keretből gumiburkolattal láttuk el a múlt nyáron, hogy a gyermekek ízületeit védve, amikor az időjárás engedi, a szabadban valósítsuk meg a mozgásfejlesztést. Epreskert Óvodánkba a mozgáskoordináció fejlődését segítő gyermekjárművek kerültek beszerzésre, a projekt keretein belül.

Szeretnék köszönetet mondani a pályázat megírásában és megvalósításában részt vevő kollégáknak, hiszen egy ilyen program létrehozása és folyamatos működtetése sok időt és energiát igényel, a mindennapi feladatok ellátása mellett!

Bánáti Anita intézményvezető


Kedves Szülők!

A 2019.évi adó 1% felajánlásaik 208.329 Ft-tal gazdagították óvodánk alapítványát, a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítványt , melyet ezúton is szeretnénk megköszönni.


Kedves Szülők!

A Tahitótfalui Gyerkőc Alapítvány a Tahitótfalui Óvodák működésének támogatására, az óvodás korú gyerekek számára programok szervezésére jött létre.
Az adózók által felajánlott 2018. évi 1%-ból az Alapítvány 123 927 Ft támogatáshoz jutott.
Az előző években felajánlott és rendezvényeinken gyűjtött adományokból óvodánk udvarijátékainak szabványosításához tudtunk hozzájárulni,valamint új játék - hálós mászóalagút- vásárlására és telepítésére került sor játszóudvarunkon.
Megköszönve eddigi támogatásukat,kérjük, hogy adójuk 1%-ával idén is támogassák óvodánk alapítványát, a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítványt!

Adószámunk: 18032293-1-13

Bankszámlaszámunk:
Takarékbank 64700021-30100457


Kedves Szülők!

A 2018.évi adó 1% felajánlásaik
123.927 Ft-tal gazdagították óvodánk alapítványát, a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítványt ,melyet ezúton is köszönünk.


Kedves Szülők!

2015. évben az adó 1% felajánlásaikkal óvodánk alapítványát a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítványt 147.994 Ft-tal gyarapították. Támogatásukat köszönjük és az idei évben is számítunk rá. Adószámunk: 18032293-1-13.


Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk 1%-val támogassák az óvoda alapítványát! Tahitótfalui Gyerkőc Alapítvány, adószám: 18032293-1-13. Köszönjük!


Kedves Szülők!

A felajánlott 1%-okból 2014-ben mindkét óvoda számára mozgásfejlesztő tornaszereket vásároltunk (egyensúlyozó ösvény, tornabak, csúszda, létra). Köszönjük a támogatásukat!


Kedves Szülők!

2014. évben az adó 1% felajánlásaikkal óvodánk alapítványát a Tahitótfalui Gyerkőc Alapítványt 192.924 Ft-tal gyarapították. Támogatásukat köszönjük és az idei évben is számítunk rá. Adószámunk: 18032293-1-13.